De Domburgse Reddingsbrigade bewaakt in de zomermaanden het strand. Dat doen we al jaren op het het Banjaardstrand. Op dit strand staat onze reddingspost. Lees op deze pagina alles over onze strandbewaking.

De Domburgse Reddingsbrigade leidt mensen op tot redders. Dit betekent dat het zwemmend redden aangeleerd wordt. Op deze manier leer je een drenkeling te redden door bijvoorbeeld gebruik te maken van bevrijdings- en vervoersgrepen. Hoe gaat dit in z'n werk? Lees er alles over op deze pagina.

De Domburgse Reddingsbrigade is naast de strandbewaking ook actief als bewaker van evenementen. Een evenement wordt bewaakt door een groep goed opgeleide vrijwilligers met minimaal een EHBO en AED diploma en verschillende opleidingen binnen het reddingswezen. De Domburgse Reddingsbrigade heeft ervaring in het bewaken van kleinschalige maar ook groot opgezette evenementen.

De Domburgse Reddingsbrigade brengt ieder jaar een jaarverslag uit. In dit verslag staat wat we in het afgelopen jaar hebben gedaan, beleefd en bereikt. Op deze pagina zijn alle jaarverslagen te downloaden.

Voor het zomerseizoen zijn op zoek gemotiveerde en enthousiaste lifeguards. We hebben vacatures openstaan voor junior lifeguards, lifeguards en senior lifeguards met verschillende specialisaties zoals chauffeur en schipper of de bereidheid om deze te behalen. Lees hier alles over onze vacatures.